Glaceres a la Serra de les Torretes

Subgrup
Tipus
Orientació
Dates
Dia, hora i lloc de sortida
Diumenge 5 de març a les 9:30h davant el rellotge de pl Catalunya.
Dia, hora i lloc de tornada
Diumenge 5 de març a les 19:30h davant el local de la UEC (C/Entença 22).
Descripció

Aquest cap de setmana, els Glaceres farem una sortida d'orientació, fent una ruta que ens permetrà veure moltes coses ben diferents! 

Diumenge al matí quedarem al rellotge de Plaça Catalunya per agafar la R4, que ens deixarà a Martorell. Des d'allà agafarem un camí que ens portarà al Pont del Diable de Martorell i les podrem veure les restes de l'Arc de Triomf. Passarem per la serra de les Torretes on podrem gaudir d'unes vistes impressionants, amb Montserrat omnipresent al fons. Deixarem enrere les torretes i anem a veure les restes del castell de Rosanes, on farem una parada per dinar i recuperar forces. A més a més, podrem veure les restes de la mina de plom de la Martorellerense i el Castell de Rocafort amb les restes del Monestir de Sant Genís.
Finalment, tornarem cap a Martorell, des d'on agafarem el tren que ens tornarà a Barcelona. 

Preu

15€

Material

Roba còmode per caminar, roba d'abric i de pluja (cubre per la motxilla i impermeable), ulleres de sol, crema solar, aigua (mínim 1,5L). Si us plau, intenteu evitar portar ampolles de plàstic i embolcalls no sostenibles. Brúixola i mapa de la zona, si en teniu. 

Àpats

Esmorzar, dinar i berenar de diumenge.

Observacions

Recordem que no es pot portar rellotge. El pagament de la sortida es realitza mitjançant un ingrés al compte de SIM. Poseu el nom de l'infant i del grup al remitent.

IBAN ES60 2100 1391 9202 0006 6606

 

Data límit d'inscripció
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.