Hivernal al Puigpedrós

Subgrup
Tipus
Hivernal
Dates
-
Dia, hora i lloc de sortida
Dissabte 4 de març a les 8:20 h al rellotge de l'estació de Plaça Catalunya
Dia, hora i lloc de tornada
Diumenge 5 de febrer a les 20 h a la Uec (Carrer Entença 22)
Descripció

Estimats Cabres! 

Aquest cap de setmana farem la última sortida hivernal de subgrup. Per tancar la temporada hem decidit que farem una sortida ambiciosa. Agafarem el primer tren en direcció a la Tour de Querol, i des d'allà pujarem al refugi lliure de les Cases. Anirem a dormir d'hora i l'endemà ens llevarem més d'hora i començarem a enfilar cap al Puigpedrós.

Si les condicions es donen pujarem el cim més alt de la Cerdanya catalana i desfarem camí per tornar a agafar el tren a la Tour. 

Durant la sortida utilitzarem o bé raquetes o bé piolets i grampons. Ja us en informarem!!!

Preu

25€

Material

Roba i calçat de muntanya, MOLTA roba d'abric, roba impermeable, paraneus, sac, crema solar, ulleres de sol, frontal i cantimplora, got (mínim 1,5 L). Si us plau, intenteu evitar portar ampolles de plàstic i embolcalls no sostenibles.

Per la sortida necessitarem piolet i grampons o be raquetes. Us demanem que els infants els passin a buscar per la UEC un cop us indiquem quin material necessitarem.

Àpats

Cal portar tots els àpats del cap de setmana: esmorzar, dinar i berenar dels dos dies, i sopar de dissabte. Portar coses per picar per recuperar forces durant l'activitat es molt recomanable.

Observacions

L'últim dia per fer el pagament és el dimecres 1 de febrer a les 23.59h. Si feu el pagament des d'una entitat que no sigui "la Caixa" ens heu d'avisar, ja que el pagament pot trigar fins a tres dies en arribar-nos. Us recordem que no es poden portar mobils. I que si se'n porta NO es pot utilitzar durant la sortida.

Data límit d'inscripció
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.