Porta – Font Viva (raquetes)

Descripció general de la sortida

Aquesta sortida està condicionada a l'estat de la neu. És possible que s'hagi de canviar de lloc a darrera hora. Cal portar raquetes.

Excursió que s'inicia des de l'estació d'esquí de Porté-Puymorens i ens porta fins a l'estany de la Font Viva, a mig camí de l'estany de Lanós, que esta situat a la vall dreta del poble de Porta a la Cerdanya francesa. Us proposem de gaudir d'una ruta amb raquetes de neu per un dels racons més bells de la Cerdanya.

Zona
Alta Cerdanya
Nivell
Tècnica
Recorregut
Circular: Aparcament de cotxes, - estany de la Font Viva per l'esquerra del torrent - retorn a l'aparcament per la banda dreta del torrent.
Data
Hora de sortida
7.00 de la seu de la UEC, carrer d'Entença, 22
Hores de marxa
Unes 5, depenent de les condicionsm de neu
Desnivell
300 metres acumulats en total
Observacions

Es tracte d'una excursió que a l'estiu és una agradable passejada de distància moderada, 8 Km, i amb poc desnivell, 300 metres en total de pujada acumulada. Però que farem en condicions d'hivern.

A tenir molt present portar un equipament adequat: Serà imprescindible (obligatori) portar botes, com a mínim, de mitja canya : Les raquetes no es poden cordar sobre calçat tipus wamba de treking

També, s'ha de portar roba d'abric, protecció pel sol i aigua.

Preu
  • Socis federats amb llicència C o superior: 1,- €.
  • Socis no federats amb llicència C mínim: 6,- €.
  • No socis, però federats amb llicencia C o superior per alguna altre entitat: 6,- €.
  • No socis i no federats amb llicència C mínim: 11,- €.

Aquest preu NO INCLOU el desplaçament en cotxe, carburant i peatges, i sí l’assegurança d’accidents per la sortida dels no federats amb llicència C o superior.

Important

En cas de no conèixer el grup, agrairem que, abans de fer la inscripció, us poseu en contacte amb la secretaria de la UEC de Barcelona, dilluns i dimecres de 19.00 a 21.00 hores i divendres de 19.00 a 22.00 hores trucant al 93 454 58 55, o enviant un correu electrònic a uec-camina@uecbarcelona.org.

Transport
En cotxes particulars
Data límit d'inscripció
Per apuntar-se cal
  1. Fer el pagament de la sortida. Es pot fer de dues maneres:
    • Mitjançant un ingrés bancari al número de compte ES69 2100 1391 9902 0006 7265 indicant el nom del participant.
    • A la secretaria de l'entitat.
  2. Omplir el següent formulari:
Formulari
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.