Senderisme Coma de Vaca

Subgrup
Tipus
Hivernal
Dates
-
Dia, hora i lloc de sortida
Dissabte Al rellotge de plaça catalunya a les 6:40
Dia, hora i lloc de tornada
Diumenge 20:00 a la UEC
Descripció

Aquest cap de setmana sortirem des de Ribes i enfilarem la nostra estimada de vall Coma de Vaca fins arribar al Refugi on buscarem un bon lloc per poder descansar i agafar energia.

El dia següent ens llevarem molt d'hora per pujar cap al  Pic de l'Infern. Un cop allà farem camí per la carena des d'on gaudirem d'unes maravilloses vistes passant pel Pic del Nou Creus i finalment arribar al nostre estimat Pic del Nou Fonts. Un cop allà baixarem fins el coll des d'on retornarem a Queralbs i agafarem el cremallera fins a Ribes finalitzant així un maravellos cap de setmana rodejats de muntanya, bona companyia i sobretot molta joia i alegria.

 

Preu

30€

Material

Botes de muntanya, roba còmode per caminar, roba d'abric (forro polar, anorac, guants, guants de neu, buff, gorro, roba tèrmica, etc.), de pluja (cubre per la motxilla, impermeable), i de neu (paraneus!), ulleres de sol, crema solar, sac de dormir, màrfega, manta tèrmica, frontal i aigua (mínim 1,5l)

Potser hem d'agafar piolet i grampons i/o raquetes, ja ho concertarem durant la setmana.

Àpats

Tots els apats del cap de setmana, recordeu de fortar fogonet per menjar calent.

Observacions

 Si feu el pagament des d'una entitat que no sigui "la Caixa" ens heu d'avisar, ja que el pagament pot trigar fins a tres dies en arribar-nos. Recordem que no es poden portar refrescs, llaminadures, patates fregides, el mòbil ni el rellotge.     

Data límit d'inscripció
CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.