Sortida de Neu a Queralbs

Subgrup
Tipus
Comuna
Dates
-
Dia, hora i lloc de sortida
Dissabte 18 de febrer a les 8:00 h al rellotge de l'estació de Plaça Catalunya.
Dia, hora i lloc de tornada
Diumenge 19 de març a les 19:45h al rellotge de l'estació de Plaça Catalunya.
Descripció

Per anar tancant la temporada d'hivern, el cap de setmana del 18 i 19 de març anirem a la zona de Queralbs.

El dissabte al matí, agafarem el tren des de Barcelona fins a Ribes de Freser. Després d'esmorzar a Ribes, enfilarem cap a Queralbs, on hi ha la casa de colònies on dormirem. 

A la tarda del dissabte farem alguna activitat conjunta per la zona propera de la casa.

El diumenge al matí, com és costum, cada grup farà activitat de muntanya pel seu compte. A la tarda baixarem a Ribes i agafarem al tren de tornada a Barcelona. En aquesta ocasió la recollida dels infants es farà al mateix lloc d'entrega, al rellotge de l'estació de Pl. Catalunya.

Preu

35€ al compte comú (poseu el nom de l'infant i del grup al remitent). Els que no sigueu socis informeu-vos sobre la inscripció a Secretaria.

Material

Roba i calçat de muntanya, roba d'abric (millor que sobri que no pas que en falti), roba impermeable, paraneus, sac, crema solar, ulleres de sol, frontal i cantimplora (mínim 1 L). Si us plau, intenteu evitar portar ampolles de plàstic i embolcalls no sostenibles. 

Àpats

Cal portar tots els àpats del cap de setmana: esmorzar, dinar i berenar dels dos dies, i sopar de dissabte (per compartir).

Observacions

L'últim dia per fer el pagament és el dilluns 13 de desembre a les 23.59h. Si feu el pagament des d'una entitat que no sigui "la Caixa" ens heu d'avisar, ja que el pagament pot trigar fins a tres dies en arribar-nos. Recordeu que no es poden portar refrescs, walkmans, mòbils, llaminadures o patates fregides.

Data límit d'inscripció