Roca Regina, la porta del Pallars Jussà.

Descripció general de la sortida

Fàcil i preciosa sortida pel Congost de Terradets, el salvatge Barranc del Bosc i l'ascensió a l'espectacular Roca Regina. Aquest indret és la porta al Pallars Jussà venint de La comarca de la Noguera. Les vistes pujant i des de dalt de la Roca Regina són impressionants, tant a nivell local com per l'amplia panoràmica que té.

Sortim del pàrquing de l'estació de tren "Cellers-Llimiana", al costat de l'embassament de Terradets i seguint la antiga carretera passem pels túnels de Monares i comencem a pujar pel salvatge barranc del Bosc. Després de fer un fort i bon desnivell arribem dalt la carena que seguirem fins arribar a la Roca Regina, 740m, punt culminant de la sortida. Després de gaudir de les vistes del cim baixem pel Serrat Pedregós, Barranc del Vivó fins tornar al punt de sortida de l'estació de tren.

 

Zona
Pallars Jussà
Nivell
Intermitja
Recorregut
Estació tren Cellers-Llimiana - Túnels de Monares - Barranc del Bosc - Roca Regina - Serrat Pedregós - Estació de Tren Cellers-Llimiana
Data
Hora de sortida
7 del matí de la seu de la UEC de Barcelona. Carrer Entença,22. Hora prevista de tornada al mateix punt: 19 - 19:30h aprox
Hores de marxa
4h aprox + 2 hors aprox de parades : 6 hores aprox. de temps total
Desnivell
750 mt aprox
Observacions

Portar 1,5 litres d'aigua, calçat adient per anar a la muntanya, protecció per la pluja i roba d'abric. És menja pel camí, portar el menjar.

Preu
  • Socis federats: 1,- €.
  • Socis no federats: 6,- €.
  • No socis, però federats per alguna altre entitat: 6,- €.
  • No socis i no federats: 11,- €.

Aquest preu NO INCLOU el desplaçament en cotxe i sí l’assegurança d’accidents dels no federats per la sortida.

Important

En cas de no conèixer el grup, agrairem que, abans de fer la inscripció, us poseu en contacte amb la secretaria de la UEC de Barcelona, dilluns i dimecres de 19.00 a 21.00 hores i divendres de 19.00 a 22.00 hores trucant al 93 454 58 55, o enviant un correu electrònic a uec-camina@uecbarcelona.org.

Transport
cotxes particulars
Data límit d'inscripció
Per apuntar-se cal
  1. Fer el pagament de la sortida. Es pot fer de dues maneres:
    • Mitjançant un ingrés bancari al número de compte ES69 2100 1391 9902 0006 7265 indicant el nom del participant.
    • A la secretaria de l'entitat.
  2. Omplir el següent formulari:
Formulari