Espai del soci

T’agrada la muntanya? Vols conèixer gent fent activitats a la muntanya i compartir experiències? Fes-te soci de la UEC de Barcelona!

Som una entitat del barri de Sant Antoni, la nostra activitat és l’excursionisme en el sentit ampli de la paraula, les nostres seccions fan des de sortides senzilles fins a activitats tècniques i d’alta muntanya.

Un cop sigueu membres de l’entitat podreu gaudir de tots els serveis que us ofereix, com ara, participar en totes les activitats que s’organitzen, llogar material,  fer ús dels refugis que la UEC Agrupació té arreu de Catalunya a uns preus exclusius, consultar el fons bibliogràfic i documental, tenir un local on fer reunions i una sala amb projector a la disposició dels socis. Tots els socis UEC de Barcelona tindran preus especials als serveis i activitats, així com a  totes les demés activitats de les entitats agrupades dins de la UEC Agrupació .

A la secretaria us informaran sobre l’entitat i resoldran els vostres dubtes per fer-vos socis, federar-vos, les diverses activitats que realitzem i qualsevol altre dubte que tingueu.

La secretaria està oberta:

Dilluns i dimecres:    19:00h a 21:00h
Divendres:                 19:00h a 22:00h

Correu electrònic: secretaria@uecbarcelona.org